Review: Clear Nose Set (Blackhead Remover Solution)

October 31, 2014


Last month I reviewed some products from Copia, which are the apricot body scrubs, body wash and face scrub from Beauty Buffet. Copia brings a lot of makeup and skincare brands from around the world, most of the products come from Asia, such as Korea, Japan and Thailand. This Clear Nose set came from Japan and won The Best of Blackhead Product from CLEO Magazine in 2012.

Bulan september aku pernah mereview produk dari Copia, yaitu body scrub, body wash dan face scrub dari Beauty Buffet. Copia membawa banyak merek makeup dan skincare dari seluruh dunia, kebanyakan produknya berasal dari Asia, seperti Korea, Jepang dan Thailand. Clear Nose set inipun asalnya dari Jepang dan menang sebagai penghilang komedo terbaik versi CLEO Magazine 2012.


I'm sure you have blackheads, or at least you ever had blackheads hahaha. And I'm also sure that you've tried many different ways to remove blackheads, like using pore strips or even doing painful facial! Clear Nose Set is similar to pore strips, but there are some additional products provided to make it easier to remove blackheads.

Aku yakin kalian punya komedo, atau at least pernah punya komedo hahaha. Dan aku juga yakin kalian pernah mencoba berbagai cara untuk menghilangkan komedo, dari menggunakan pore strips bahkan facial yang menyakitkan! Clear Nose Set ini kurang lebih sama dengan pore strips, tapi terdapat beberapa produk tambahan untuk mempermudah menghilangkan komedo.


There are three easy steps for a blackheads-free skin.

Ada tiga langkah mudah untuk mendapatkan kulit bebas komedo.

MAGIC WATER

Make skin smoother so it's easier to attach the mask. Contains AHA which is a natural substance, alcohol free and can soften the skin.

Membuat kulit menjadi lebih halus sehingga lebih mudah untuk ditempelkan masker. Mengandung AHA yang merupakan bahan alami, bebas alcohol dan dapat melembutkan kulit.

BLACKHEAD ERASER MASK

Containing Carbon Black from charcoal volcanism (volcanoes) which has the property to absorb dirt well, remove blackheads and detoxify pores thoroughly.

Mengandung Black Karbon dari arang vulkanis (gunung merapi) yang memiliki properti untuk menyerap kotoran dengan baik, mengangkat komedo dan mendetoksifikasi pori-pori secara menyeluruh.

COTTON PEEL OFF

Designed specifically to help remove blackheads. There are 8 sheets of Cotton Peel Off.

Didesain secara khusus untuk membantu mengangkat komedo. Terdapat 8 lembar Cotton Peel Off.

HOW TO USE:
  1. Clean your face first, then apply the Magic Water on the nose area for about 2-3 minutes until blackheads are clearly visible
  2. Apply Blackhead Eraser Mask to the nose area
  3. With dry hands, place the Cotton Peel Off onto the applied area, then press gently so that Cotton Peel Off sticks completely
  4. Wait 10-15 minutes to dry, then gently pull the Cotton Peel Off


  1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian aplikasikan Magic Water ke bagian hidung selama kurang lebih 2-3 menit hingga komedo terlihat dengan jelas
  2. Aplikasikan Blackhead Eraser Mask ke bagian hidung
  3. Dengan tangan yang kering, letakkan Cotton Peel Off ke bagian yang telah diaplikasikan Blackhead Eraser Mask, kemudian tekan perlahan sehingga Cotton Peel Off menempel sepenuhnya
  4. Tunggu 10-15 menit hingga kering, kemudian tarik Cotton Peel Off perlahan
RESULT

You can see from the photo above that Clear Nose sheet can remove blackheads without pain and irritation. I think the result is better than pore strips, because we apply the Blackhead Eraser Mask (as glue) by ourselves, so the mask is much more attached and it removes blackheads that can not be removed by pore strips alone.

Kalian dapat melihat dari foto di atas kalau Clear Nose sheet ini dapat menghilangkan komedo tanpa rasa sakit dan iritasi. Menurutku hasilnya lebih maksimal dibandingkan pore strip, karena kita mengaplikasikan Blackhead Eraser Mask (sebagai lemnya) sendiri, sehingga lebih melekat dan mencabut komedo yang tidak bisa dicabut oleh pore strip.

BEFORE & AFTER:
It's my nose
 And this is my sister's, Jenn.

From the photos above, you can see that the pores appear smaller, and blackheads had disappeared heheheh. Although the procedure is more troublesome than pore strips, but the result is much better! I recommend this product for those of you who have blackheads and want to remove blackheads in easy and practical way.

Dari foto-foto di atas, terlihat kalau pori-pori tampak mengecil, dan komedo pun menghilang heheheh. Meski cara penggunaannya lebih repot dari pore strips biasa, namun hasilnya lebih maksimal! Aku merekomendasikan produk ini untuk kalian yang punya komedo dan mau menghilangkannya dengan cara yang mudah dan praktis.

I find the exact same product on Amazon sold for USD 33, while this product can be purchased at Copia Beauty Store only for IDR 165,000 (about USD 14). Plus, if you become a member of Copia, you can get the 15% discount.

Aku menemukan produk yang sama di Amazon dengan harga USD 33, sedangkan produk ini dapat dibeli di Copia Beauty Store dengan harga IDR 165,000 saja. Ditambah lagi kalau kalian menjadi member dari Copia, kalian dapat mendapatkan diskon potongan 15%.

RATING: 4/5


XOXO
 J E S S I E 

You Might Also Like

8 comments

  1. manaa ada komedo di hidungmu jes XD bersihh gitu
    wah banyak yaa yang udah cobain produk ini ^^
    emg keliatannya menarik banget sih hehe

    www.xiaovee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada vee.. cuma ga keliatan aja T_T muka kamu kali yang flawless mah hehehe

      Delete
  2. Ohh this looks like it would be lots of fun to use~ :3
    I am using Skinmiso's Pore Beauty Nose Pack at the moment! C:

    www.thedailydollyblog.com

    ReplyDelete
  3. Wow Amazing and so useful!

    Love XoxoX

    ReplyDelete
  4. ughhh hidungmu mancung banget sih..
    *salah fokus* hahahha

    ReplyDelete
  5. I read about Clearnose Thai Beauty Products on http://www.webbline.com/clearnose-thai-beauty-product-review/ and I think they're amazing :)

    ReplyDelete
  6. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert
    that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be
    subscribing to your augment and even I achievement you access consistently
    rapidly.

    Also visit my weblog ... Clash of Clans Hack online

    ReplyDelete

Thank you for your time to come by and leave comment! I'll try my best to get back to you ASAP :)
Please let me know if you followed me, & leave your blog link so I can follow you back ;)

XOXO

Subscribe