PEACHY PINK EYE MAKE UP TUTORIAL

July 28, 2012

If you're too busy with study or work, its not only you who are tired and sleepy, your eyes are tired too. I learned that using light eyeshadow for eyes is really essential to make your eyes look less tired and make you look really fresh! In this tutorial, I'm using peach and pink.


1. First, use eyeshadow base.
2. Use peach color all over your lids.


3-4. Use pink color in the outer corner of your eyes.
5-6. Blend the edges, then line your inner lower lash line with peach, and the outer with pink


7. Add black eyeshadow in the crease and the outer part of your lids.
8-9. Line your lash line with black eyeliner.


10. Line your lower lash line with black pencil liner.
11. Curl your lashes.
12. Apply your mascara.
13. FINAL RESULT.

Have a great weekend girls :)

You Might Also Like

17 comments

  1. simple, lovely and easy to follow ^^

    http://xiaoveeworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. wow, nice lho dear <3
    suka sama hasilnya :D

    gitasyalala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. beautiful make up :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Jes, mata kamu jernih banget ya.. mata ku jadi merah kalo pake apa2 di mata (eyeshadow, eyeliner bawah mata). kamu ada treatment khusus gitu utk mata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaahh nggak, beberapa hari ini lagi merah matanya, makanya lagi menahan diri supaya ga pake softlens dulu..
      Mungkin kalo matanya merah, karena eyeshadownya ada yang terlalu powdery, jadi ada bubuk yang masuk ke mata, atau memang mata kamu memang sensitif Qiel..
      Ga ada treatment khusus sih, jarang2 juga pake obat mata kalo mata merah, soalnya takut ketergantungan trus bahaya kalo keseringan T_T

      Delete
    2. ga pake eyeshadow sih mata ku juga merah, jes.. aku ga tau ini mata mau di treatment-kan apa biar putih jernih gitu kayak mata kamu >.<

      Delete
    3. berarti matanya memang sensitif yaa :( bisa jadi kena debu dikit langsung merah..
      atau kurang tidur soalnya sibuk jadi wanita karier :p hihihi

      Delete
    4. Nice post, jessie! ^^ sering2 aja nih eye makeup tutorial nya... :D :D

      Iya, matanya jessie jernih bgt ^^ Aku juga gampang merah klo kemasukan apapun, air sekalipun! Pake softlens juga jarang2...

      Delete
    5. mungkin karena kurang tidur juga yaa.. :(
      anyway, keep posting tutorials like this yaa.. following your blog so I can be updated :)

      Delete
    6. thank you Mi-Zha & Qiela ;) sure I'll post makeup tutorial later :D
      @Qiela: idk why I cannot follow your blog :( ill try again later.. *promise*

      Delete
    7. follow dr icon blogger emang suka ga bisa, blogger nya lg puasa mungkin :p
      dr dashboard kamu aja, sebelah kiri kan ada list blog yg kamu follow, klik add, trus tambah URL ku..
      anyway, thank youuu :*

      Delete
  5. Very much he appeals for me oneself your blog! He is interesting and has interesting entries! ;p
    I wish the nice weekend.
    I am also inviting to my blog: http://photographyismyexistence.blogspot.com/
    I am greeting. Patricja :))

    ReplyDelete
  6. this is exactly what i'm searching for :D
    thank you for the great tutorial ^^
    following you as well~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. youre welcome Sae :D ive followed you back! ;)

      Delete
  7. so pretty :3 will try this soon! :)
    http://alexandrawangsblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. eyeshadow looking so beautiful with different type colors.No 2 and 3 are gorgeous and amazing.Have a great regards for this awesome effort.


    Graduated Bob Hairstyles

    ReplyDelete

Thank you for your time to come by and leave comment! I'll try my best to get back to you ASAP :)
Please let me know if you followed me, & leave your blog link so I can follow you back ;)

XOXO

Subscribe